Dop

dop-300x300

Ett barn betyder stort ansvar och både glädje och oro. Därför erbjuder kyrkan en bra start på det nya livet genom dopet. Dopet vill visa att barnet är älskat och efterfrågat av Gud. Inför en okänd framtid vill Gud ge barnet trygghet och en meningsfull livsväg.

Vigsel

vig-300x300

Välkommen att ringa till oss för att boka in er vigsel eller välsignelse över borgerligt ingånget äktenskap. När ni bokat tid för vigsel tar tjänstgörande präst kontakt med er efter en tid.

Begravning

beg-300x300

Församlingen ger ett tryggt och medmänskligt sammanhang vid överlämnandet av de döda i Guds händer. Här kan människor som drabbats av förlust ta ett värdigt avsked i ljuset av det kristna framtidshoppet. Alla som tillhör Svenska kyrkan har rätt till kyrklig begravningsgudstjänst i Norrala och Trönö församlingar.

Andra arrangemang?

annat-300x300

Är du intresserad av något annat arrangemang? Kontakta gärna oss och dela med dig. Förhoppningsvis kan vi hjälpa dig med ditt önskemål. Församlingsexpeditionen når du på telefon 0270-300 95. Det går så klart också bra att mejla oss på norrala.pastorat@svenskakyrkan.se